New York City (L) - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Inge Blok - WaarBenJij.nu New York City (L) - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Inge Blok - WaarBenJij.nu

New York City (L)

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

29 Mei 2009 | Verenigde Staten, New York

Daar ben ik weer! Echt leuk om jullie reacties te lezen. Ik ga jullie helemaal jaloers maken met mijn mooie verhalen. Ik heb nu nog tijd over voordat ik met de vliegtuig richting Minneapolis vertrek.

Gisteravond heb ik nog kennis gemaakt met Maike, Anne Bab, Geertje en Micha die ook via Travel Active reizen, maar een andere vlucht hadden. Gelijk afgesproken om vandaag te gaan breakfasten!

Vanochtend was ik om 7 uur wakker na een woelige nacht. Mijn bed was niet al te flexibel.. Lisa lag onder mij en iedere keer als zij om wilde draaien, schudde ons stapelbed heen en weer. Spannend hoor, alleen slaap je niet al te best dan.

Vandaag eindelijk mijn allereerste Amerikaanse breakfast gehad. Jee, grote portie hoor! Ik had Fresh Chicken Salad with toast, tomatoes and bacon. Lekkerrr, er werden zelfs patatjes erbij geserveerd! Kreeg mn bord natuurlijk niet op, maar lekker was het wel. Natuurlijk nog even een kop koffie gehaald bij de Starbucks, jaja! Mijn dag kan niet meer stuk.

De orientatie van deze ochtend stelde niet veel voor. Krijg nog even belangrijke informatie en papieren. Moest nog wat ingevuld worden en je krijgt je vliegticket. En nog een leuk oogcontact spelletje gedaan die je natuurlijk ook op je Camp gaat doen.

We hebben tijd over, dus ga ik samen met Lisa, Maike en Anne Bab New York maar weer in, wat jammer toch. Deze keer met de Subway naar Times Square.. Awesome!!! Wat een drukte, maar wel veel gezelligheid. Veel uithangborden, musicals en merken. The naked Cowboy ook nog gezien!

Zometeen pak ik mijn Backpack (alles past hoor Son!) en gaan Lisa en ik met de Shuttle naar JFK airport.. Vanavond half 9 komen we, en nog een Tsjechisch meisje (Jana) in Minneapolis aan. Daar worden we opgehaald en rijden we naar Annandale waar vanaf morgen mijn Camp Orientation gaat beginnen..

Nog wennen aan al het Engels praten, maar gaat al een beetje beter. We keep in contact!

• 29 Mei 2009 - 19:55

Pauline:

Hai Inge,
    Fijn dat je een goede vlucht hebt gehad en al zoveel geweldige dingen hebt gezien. En natuurlijk ook gezellig dat je al nieuwe vrienden hebt gemaakt.Goeie reis naar Minneapolis en hou je haaks,
    Big hug,
    Pauline

• 29 Mei 2009 - 20:01

Nicole:

Inge doe je best in het kamp ennuh werkse he??:P:P
    veel plezier en leuk dat je nu al veel schrijft.
    xxxnicole

• 30 Mei 2009 - 05:26

Ageeth:

Tof dat je het zo naar je zin hebt. Erg leuk om je belevenissen te volgen. Nu heb ik ook het gevoel dat ik met je mee reis.
    Liefs Ageeth

• 30 Mei 2009 - 16:24

Linda:

Jaloers!! Klinkt erg tof allemaal wicht:)Ik ben benieuwd naar de rest van de berichten..

Liefs

• 31 Mei 2009 - 08:28

Anja Blok:

Hallo Inge groetjes uit emmercompascuum.Meid wat heb je al wat gezien en je bent er nog maar net.
    Leuk je berichtjes te lezen blijf ze zeker volgen.Keep in touch. Jan en Anja

• 31 Mei 2009 - 10:19

Reina:

Heej Inge!!!!

Ik ben super blij dat je het zo naar de zin hebt!!!! Maar ik had ook niet anders van je verwacht!;)
    Binnenkort komt mijn eerste kaartje hoor, ik heb hem al in huis ;)
    Super ook dat je nu al zoveel schrijft op je site, erg leuk voor de thuisblijvers om te lezen! :D
    Af en toe denk ik nog even met een brede glimlach terug aan je surprise party en dan krijg ik meteen weer een grijns van oor tot oor! Ohja, en niet vergeten he: 3 juli is al bijna! ;) Ik verwacht een spectaculair kadootje bij de post! :P
    hahahahahaha
    Nou, je ziet mn privemail wel tegemoet binnenkort en we keep in contact! ;)

Dikke kus
    Reina

• 01 Juni 2009 - 20:36

Marloes:

Hallohallo!

Klinkt allemaal erg leuk!
    Veel plezier

xxx