My 22th anniversary!
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
19 Augustus 2009 | Verenigde Staten, Annandale
Vannacht sliep ik samen met de meiden van Eden Wood in Blue Bird. Tot 12 uur zijn we met zn allen wakker gebleven.. En precies 12 uur hebben ze met zn allen voor mij gezongen. Lief!
De volgende ochtend kom ik weer terug in mijn cabin (Mourning Dove, 7 mannen van 43-62) en gaan ook zij voor mij zingen. Krijg van elke camper een dikke knuffel! Sweet!
Voor de rest is het een gewone werkdag. Nou ja, gewoon is het niet. Het regent pijpestelen, dus alle buitenactiviteiten worden afgelast. Iedereen improviseren en alleen maar binnen activiteiten worden er gedaan.
Het was de bedoeling dat ik samen met mijn cabin ging kamperen, maar door de regen is ook dit afeglast. Niemand die er om treurt! De barbeque met Toasty Fridays gaan wel gewoon door gelukkig.
Op het avond programma stond vandaag de Camp Dance. Deze werd gehouden in de gym en iedereen was verkleed. Zooo veel campers in verkleedkleren en iedereen uit zn dak. Wordt lekker veel gezongen en gedanst.
Aan het einde van de Camp Dance wordt er speciaal voor mij Happy Birthday gezongen. Hartstikke leuk.. Na afloop komen er verschillende campers op me af: Happy Birthday Inge. How old are you now? Heel schattig!
Dan is het bedtijd en gaan alle campers naar bed. En zo gaat er weer een werkdag voorbij.. Morgen hebben we een halve dag, mijn ALLER laatste camp werkdag. Waarschijnlijk weer janken, maar dat hoort erbij.
En dan ga ik vrijdag naar... LAS VEGAS! Jiehoe! Vlieg er alleen heen, maar heb daar afgesproken met Tracey, Aimy, Krystel! Ik kan niet wachten en heb er super veel zin in!
Nog even een aantal mensen bedanken:
Coos & Son - Heerlijk op tijd en super kaart en dvd!
Dick & Tina - New York.. kom maar op.
Nicole, Minke - Thnx voor jullie kaartje! En Minke, volgende keer moet je mn naam er ook opzetten.
Agnes - De sokken zitten als gegoten, heb ze gelijk aangehad! En bedank Maika voor haar lieve tekening.
Linda & fam - Thnx voor je super lieve zelfgemaakte koeiekaart!
En iedereen die me een krabbel of mail heeft gestuurd - bedankt!
20 Augustus 2009 - 05:22
Sonnie:
Thanx, maar ik verwacht natuurlijk wel een verlaat verjaardagsfeestje nog van je. Met 'Toasty Fridays'natuurlijk :0):0), want deze heb ik nog niet geprobeerd.
Gisteren is natuurlijk weer de eerste training geweest, maar ja ik kon helaas niet.... Iedereen zal wel last van spierpijn hebben. Vrijdag is mijn eerste training Aaahhhh.
Inge, geniet in LAS VEGAS maar niet je zwaar verdiende centjes daar al kwijt raken hé(hi hi) ;0). Aan de andere kant je kunt natuurlijk ook de jackpot winnen!!!!
Liefs
Son
20 Augustus 2009 - 06:26
Agnes:
He top dat je sokkies passen ;-) En Maika is zo blij dat het niet zo lang meer duurt dat je terug komt! De training was heerlijk! eindelijk weer lekker loop werk en het luie zweet eruit hahaha je kon mn shirtje wringen. Was het bij jou slecht weer, hier was het zo warm niet te geloven. En het beste nog... geen spierpijn vandaag joepieeeee!
Gaaaaaf naar Las Vegas!!! Echt super dat je nu heerlijk van je vakantie kan gaan genieten!!! Een goede vlucht en have fun !!!!
Dikke kus Agnes -
20 Augustus 2009 - 06:45
Anneke Lubbers:
Heey Inge,
Nog van harte met je 22e verjaardag.
En ik wens je heel veel plezier met het ontdekken van Amerika!!!
Groetjes
Anneke -
20 Augustus 2009 - 07:49
Pauline:
Hallo Inge,
Alsnog van harte gefeliciteerd met je jawel 22e verjaardag. Tof dat er zoveel voor je gezongen is en dat je ondanks het werken toch een leuke verjaardag hebt gehad. Veel plezier in Las Vegas en een fijne vakantie! -
20 Augustus 2009 - 11:57
Marissa:
Heey Inge!!!
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Dus vandaag alweer de laatste werkdag, dat is ook echt heel snel gegaan! Maar je hebt gelukkig nog een supertoffe afsluiting voor de boeg liggen. Heel veel plezier in LV! Geniet er lekker van en we zien je wel weer in Vries verschijnen!!
Marissa en HJ -
20 Augustus 2009 - 18:11
Minke:
Had ik je naam er niet opgezet??!! :S
Strange... -
21 Augustus 2009 - 06:00
Jolien:
Hey.. Worden wij niet meer bedankt, of heb je het nog niet ontvangen...??? hahaha -
21 Augustus 2009 - 08:06
Henni:
Inge van harte met je 22e verjaardag.Fijn dat je het toch een beetje beleefd hebt, ondanks je werkdag.We zijn zelf net terug van de motor vakantie,en gaan maandag weer aan het werk.Geniet nog van je omzwervingen in America. Groetjes henni en A.J. -
21 Augustus 2009 - 08:46
Ageeth:
Hoi Inge,
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zo te lezen heb je een leuke verjaardag gehad.
Bij ons gaat alles goed, de vakantie weer over. Milan weer naar school. Training is weer begonnen. Wel lekker hoor!
Nog nog veel plezier in Las Vegas en niet stiekem gaan trouwen he!
Liefs Ageeth -
22 Augustus 2009 - 11:27
Nicole:
heey inge!
veel plezier in las vegas!!
ik heb gisteren weer voor het eerst getraind!! tging echt goed!!
maaruh als je weer thuis bent houden we nog wel un verjaardagsfeestje te goed toch??!!
dikke kus Nicole