Yeah, Kidsweek! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Inge Blok - WaarBenJij.nu Yeah, Kidsweek! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Inge Blok - WaarBenJij.nu

Yeah, Kidsweek!

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

21 Juli 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Yeah! Eindelijk zijn de kids er! Dus leeftijden van 5 tot 18 jaar.. en schattig dat sommige zijn! Om verliefd op te worden, bij wijze van. Kan natuurlijk niet, strengste verboden, haha.

Eerst even iets anders: Tineke, Carmen, Bianca en Linda, SUPER BEDANKT voor jullie pakketje!!!!! Wat een verassing om een pakket te krijgen met allerlei foto's van mezelf erop.. Natuurlijk iedereen hier van mee laten genieten, vooral de spekkies zijn geliefd! Super dat jullie aan mij gedacht hebben :)

Okee, dan nu weer verder met mijn verhaal. Deze week is mijn tweede kidsweek. De eerste week verliep heel goed! Ik werkte samen met Sam M, Emily, Allie en Tommy en we hadden 6 jongens van 15-21: Trevor, Seth, Francis, Brandon, Darrin en Chase! De oudste groep van de camp, maar zeker niet minder leuk.

Met name Trevor, Seth en Darrin waren mijn favorieten. Trevor had vooral losse handen. Vond het nodig en erg leuk om boobs & butts van verschillende dames 'per ongeluk' aan te raken. Darrin houdt erg van racen in zn elektrische rolstoel, zelfs tikkertje doet hij vrolijk aan mee! En Seth, die vond het leuk om iedereen te poken. Dan loopt ie langs je en krijg je gelijk een vinger in je zij!

Op een avond hadden wij als toetje Birthday Cake en er waren 2 stukken over. Darrin: "Inge, you're my girlfriend." Ik: Aaah, that's sweet!" Darrin: "Can I have another peace of cake?" Hahaha! Slijmen om een extra stuk te krijgen, erg slim! Maar helaas voor hem, hij kreeg geen tweede stuk.

Deze hele week was energetic en crazy. Andere cabins waren Lion's Den Dragons (jongens van 5-8 jaar), Upper Birchwood (meisjes van 13-17) en North Dorm Ninja's (jongens van 8-14 jaar). Aan het einde van de week waren de kids elkaars beste vrienden en werd er met veel moeite afscheid van elkaar genomen. Sommige counselors moesten zelfs een traantje wegpinken..

Voor mij was deze week genieten! Ik kon alles met deze kinderen doen wat ik ook daadwerkelijk in mn gedachten had. Eindelijk een keer kickball spelen, tag games (tikkertje) en andere balspellen. Iedereen deed actief mee!

Dan gaan we het hebben over deze week. Er zijn in totaal maar 14 kinderen en dus maar 2 cabins in gebruik. De 9 meisjes van 8-20 jaar zitten deze week in de Dorms (North & South samen) met in totaal 7 counselors. Ik werk deze week in Lion's Den.. en werk samen met Lexi, Sam M, Steph, Eric en Tommy. We hebben 5 jongens van 8-18, waarvan er 2 daycampers zijn. De daycampers Emmett en Jonathan komen elke ochtend 8.30 uur op het camp en gaan weer naar huis rond 4.30 uur! Dus elke avond hebben wij maar 3 campers in de cabin met 6 stafleden.. Een makkie en gezellig! De andere campers zijn Deshawn, Nick & Caleb.

Deshawn, lekker Amerikaanse naam, is gelukkig erg zelfstandig en lacht heel veel. Vind het leuk om met name de vrouwlijke counselors een knuffel te geven.. Nick is 18, maar is onze grote baby deze week. Heeft een pyjama waarvan de t-shirt en broek aan elkaar genaaid is.. Lekker handig als we hem moeten verschonen, NOT! Met het eten moeten we goed uitkijken, want hij stopt echt alles in zn mond! Caleb is 17, maar heeeel erg klein voor zn leeftijd. Hij is heel koppig, kickt op aandacht en vind het leuk om te spuug spetteren.

Deze week zijn we overstaffed. Er zijn teveel counselors, voor te weinig te campers. Dus wat gebeurt er dan? 5 counselors van Eden Wood worden naar Camp Friendship gestuurd. Maar niemand wil naar Camp Friendship! Omdat ik een program staff ben en ze mij hier nodig hebben als activiteitenleider, ben ik safe! Maar goed, er zijn dus 4 mensen willekeurig uitgekozen en 1 heeft zich vrijwillig gemeld. Niet van harte, maar het is maar voor 1 week. Ik ben zooooo blij dat ik gewoon op Eden Wood kan blijven. Onze camp is veel kleiner, gezelliger, eten is beter en het is gewoon minder hectisch! Alle counselors van Eden Wood houden van Eden Wood :)

• 22 Juli 2009 - 17:00

Tina:

hoi inge..
    wat fijn dat je kunt doen waar je goed in bent!
    sport en spel.
    ik vind dat je het super doet hoor...petje af van de nieuwe rijksweg 22!!
    ( psss. het is hiernaast zo rustig.....)
    kijk uit naar je verdere berichten... knuffel

• 23 Juli 2009 - 09:46

Cobie:

Hey Blokkie!
    Kinderen zijn ook altijd leuk hè! Klinkt ook weer alsof je het heerlijk naar je zin hebt. Vroeg me af wanneer je rondreis nu gaat beginnen.... Nog maar 57 dagen en dan kom je al weer terug! Wow wat gaat de tijd toch snel....
    groetjes en knuffel van de kids.

• 23 Juli 2009 - 11:14

Marloes:

Hee lief nichtje,

wat geweldig dat je nu lekker met kids kunt werken, ik weet uit ervaring dat je dat super kunt!!!! Die kids hebben t vast erg naar hun zin!!!
    Geniet ervan meis!!!!!

kus de majdov-jes

• 23 Juli 2009 - 19:00

Henni:

Fijn weer iets van je te lezen, de foto's kan ik niet te voren toveren, en de boy's zijn allen op vakantie, dus houd ik ze maar even te goed.Ik herken zoveel van je verhalen, leuk dat je er van geniet, deze ervaring halen ze je nooit meer af!Groetjes Henni.

• 24 Juli 2009 - 19:34

Nicole:

hey inge!!
    wat een namen. haha maar leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt!
    chantal en ik zijn net terug van limburg. het was en gezellig en ik heb veel geshopt chantal wat minder maar daarom niet minder lol natuurljk!!
    wat leuk dat je deze week met kinderen werkt, is een keer wat anders he!!
    veel plezier nog! en wees verdacht op di grijpgrage handjes!
    dikke kus nicole

• 04 Augustus 2009 - 09:45

Lija:

Hoi Inge, ik heb zojuist al je verslagen zitten lezen!!!!
    Zo te lezen heb je het goed naar je zin!
    Heel veel plezier nog in de states!!

groetjes uit Gieten