Mensen komen en gaan... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Inge Blok - WaarBenJij.nu Mensen komen en gaan... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Inge Blok - WaarBenJij.nu

Mensen komen en gaan...

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

26 Juni 2011 | Frankrijk, Parijs

Sinds de Franse commotie is het opmerkelijk stil op de camping voor deze tijd van het jaar. We zitten er nog steeds op te wachten dat de eerste vakantiegangers van het hoogseizoen komen, maar volgens mij hebben veel mensen pas halverwege juli hun zomervakantie! Nou ja, ik mag niet klagen.

De laatste avond van Rebecca is niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dave (de Area Assistent) zou een nacht op onze camping blijven, want hij zou Rebecca de volgende morgen vroeg naar de ferry brengen. Toen kwam Ben met het idee om met zn allen naar de McDonalds in Granville te gaan... En dat hebben we ook gedaan! Nou die zijn hier precies hetzelfde als in NL, alleen hebben ze hier geen Chicken Sensation. Daarna besloten we nog even naar een bar te gaan, maar natuurlijk konden we er geen vinden (en het was een woensdagavond). De casino was wel open en dus zijn we daar heen gegaan. Chloe had geen ID kaart meegenomen, dus die mocht niet gaan gokken. De meiden (Chloe, Rebecca en ik) bleven dus bij elkaar in de bar en de jongens (Ben en Dave) gingen Roulette spelen. Al met al een leuke avond gehad en we lagen pas om 2 uur in bed. Helaas ging de wekker de volgende dag gewoon weer om 8 uur... Het afscheid nemen van Rebecca was gelukkig niet emotioneel!

Ook Chloe zou een weekend lang naar huis gaan! Haar moeders vriendin gaat volgend jaar trouwen en Chloe is haar getuige. Ze wilde graag erbij zijn wanneer de jurken worden gepast. Dus ze heeft toestemming gekregen om 5 dagen naar huis te gaan. Dat betekende dat Ben en ik de boel met zn tweeen moeten doen, Keycamp en Eurocamp! Het beloofde geen drukke weekend te worden en Dave had aangeboden een ochtend mee te helpen met schoonmaken. Helaas hielp het weer ons niet mee: regen, bewolkt en harde wind. We hebben op een avond zelfs storm gehad, dus Ben en ik verbleven weer een paar nachten in een vrijstaande caravan. Weekend is eigenlijk heel snel voorbij gegaan!

Afgelopen zaterdag kwam Sam (de Area Trainer) weer langs op de camping en hij had een nieuwe courier voor ons meegenomen! Lyndsey, 19 jaar uit Coole in Engeland. Ze zal de rest van de zomer gaan werken voor Keycamp, samen met Chloe. Eerst kreeg ze nog een training van Sam, dezelfde die ik ook gehad heb in mijn eerste weken. Vanaf zondag werkt ze voor ons en hebben wij een goede aanvulling van ons team. Dinsdag was Chloe gelukkig weer heelhuids terug gekomen.
Een paar dagen later kwam Sam weer langs op de camping! Deze keer had hij 2 jongens bij zich, Frazier en Laurens, die allebei nieuw zijn en dus ook een training krijgen. Laurens gaat werken op een andere camping in de omgeving. Frazier zal dan op onze camping blijven en gaan werken voor Eurocamp, met Ben en mij. En dan is ons team voor deze zomer helemaal compleet!

Op donderdagavond kregen wij bezoek van Dale, onze Area Manager. Hij wilde ons de volgende ochtend gaan beoordelen en kijken hoe onze nieuwelingen het doen op onze camping. Maar het was 6 uur en we moesten eigenlijk wat gaan eten. Leek mij wel leuk om met zn allen te gaan eten. Chloe en Lyndsey begonnen toen gelijk over mijn Spaghetti Carbonara die ik toch een keer weer wilde maken. Tsjah, en dan sta ik ineens in de keuken te koken voor 6 mensen! Gelukkig is het koken goed gegaan en iedereen vond het lekker. We hebben de hele pan leeg gegeten!
Dale heeft ons beloofd met ons naar de Casino te gaan en hij wilde de BOB wel zijn. Lyndsey wordt dan 20 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Deze keer had Chloe haar ID wel meegenomen en hebben we ook even in de casino rondgelopen. De meiden (Chloe, Lyndsey en ik) vonden de bar leuker en daar waren we dan ook meer te vinden. De jongens (Ben, Frazier en Dale) waren niet weg te slaan bij de Roulette tafel en hebben zelfs ook een beetje winst behaald. Deze keer waren we rond 1 uur terug op de camping...

De volgende morgen worden we moeilijk wakker, maar helaas moet er wel gewerkt worden! Volgens Dale doen wij het erg goed op de camping en zelfs de Camping eigenaar is tevreden met ons. Alleen maar complimenten gelukkig. Chloe en ik moesten ook nog een beoordelingsformulier invullen over onszelf, stelde niet veel voor. Ben kreeg wel een verbeterpunt, hij moet onze receptie opruimen en opgeruimd houden! Dat heeft hij dus ook gedaan, de vraag is: hoe lang blijft het zo?!

Het weer is eindelijk omgedraaid, de temperatuur stijgt weer en de zon schijnt volop... Daar worden we allemaal loom van. Iedereen doet tussen de middag een tukkie, want we hadden beloofd de vrijdagavond weer naar de Casino te gaan. Deze keer zouden we dan Couriers Christmas vieren. 25 juni is de dag waarop het precies een half jaar voor Kerst is. Dus dat vieren we dan, hahaha... Alleen deze keer namen we een taxi. Met zn allen in de taxi past prima. Ik zit samen met Ben, Chloe en Frazier achterin en Lyndsey zit voorin. Bij de Casino aangekomen zien we dat het Karaoke avond is. De jongens verdwijnen direct naar de Roulette tafel en de meiden gaan de karaoke bekijken. Lindsey was helemaal in de stemming, dus die ging I Will Survive zingen. In 1 woord: GEWELDIG! Iedereen was stil en zat met open mond te kijken. Chloe en ik keken elkaar aan... Lyndsey is goed! De rest van de tijd luisteren we naar de Franse liedjes, maar die kennen we allemaal niet. We zijn niet lang in de casino gebleven, maar het was een leuke avond!

Nu heb ik een vrije dag, ben ik mijn bed uitgebrand en de zon schijnt volop. Geen plannen voor vandaag en doe lekker rustig aan. Ik mag absoluut niet klagen nu de anderen aan het schoonmaken zijn. Met name de tenten zijn erg benauwd als je die moet schoonmaken... Dat belooft nog wat voor de rest van de zomer!

• 26 Juni 2011 - 18:12

Cobie:

Wat er in Vegas gebeurd is schijnbaar wat anders dan Granville.... Maar het motto is wel aardig:
    ce qui se produit dans le granville, reste dans granvile!!
    Goed om van je te horen! Veel plezier en bedenk maar dat het vast voorzweet is voor de trainingen straks.... donderdag beachhandbal....ook zweten geblazen!
    groetjes Cobie

• 27 Juni 2011 - 07:21

Ageeth:

He Inge,
    Leuk om weer een verhaal van jou te lezen. Jullie hebben het goed voor elkaar. Leuk dat je het zo goed met elkaar kunt vinden.
    Tot laterrrrrrs

• 28 Juni 2011 - 20:48

Henni:

Leuk om je weer te volgen tijdens je vakantie baantje. Fijn dat je plezier hebt,en weer leuke mensen ontmoet.
    Het tennissen ligt een beetje op zijn kont zoals gewoonlijk,weinig dicipline om er op maandag te zijn zonder schema.
    Groetjes van mij Henni.

• 01 Juli 2011 - 18:51

Lisanne Liewes:

Hey teammate. Leuk om jouw verhalen ook te kunnen lezen! Fijn om te lezen dat het zo goed daar. En dat je leuke mensen hebt ontmoet. Wen maar alvast aan de warmte dat zal niet minder worden, I guess. Haha! Ik spreek je, xxx

• 01 Juli 2011 - 22:40

Cobie:

Ben net terug van het feestje van Nicole en Minke! Dacht ineens even aan je.....het was verdacht rustig kom ik nu net achter!!! Je was er niet hè.... Maar goed, ik ben weer aan de slag om je voor de komende weken weer rustig te stemmen, zal je wel nodig hebben denk ik? De drukte komt er aan! Vakantie in het zuiden of midden van Nederland dus vast ook wel in andere delen van Europa! (Behalve natuurlijk het Noorden). Houd die postman dus maar vast in de gaten....vanaf volgende week woensdag ofzo. Wie weet wie en wat het brengt deze keer!!!!