Six, Cinq, Quatre, Trois, Deux, Un...
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
21 April 2011 | Nederland, Vries
De zomer komt er weer aan! En voor mij een nieuw buitenlands avontuur.
Deze keer ga ik de hele zomer werken voor Eurocamp en bekleed ik de functie Camping Courier.
Als Camping Courier zorg ik ervoor dat de bungalowtenten en stacaravans van Eurocamp schoon en in orde zijn, als er nieuwe gasten arriveren. Daarnaast verwelkom ik nieuwe gasten op de camping en tijdens hun verblijf moet ik altijd voor ze klaar staan om kleine of grote problemen op te lossen.
Aanstaande woensdag (27 april) vertrek ik richting Frankrijk. Samen met nog 2 Nederlanders (Martijn en Wouter) vertrek ik om 18.15 uur vanaf Utrecht naar Nantes. In Eindhoven stapt er nog een Nederlander (Ivo) op de bus. Dan rijden we de hele nacht door tot we 08.45 uur in Nantes zijn. Dan reizen Martijn en Wouter door naar het zuiden en reis ik met Ivo verder naar Rennes in Bretagne. Daar word ik opgehaald en uiteindelijk naar mijn camping gebracht. Dan pas krijg ik te horen op welke camping ik 4 maanden lang verblijf!
Ik ga dus mijn Frans ophalen in de streek Bretagne! Sinds het voortgezetonderwijs heb ik geen Frans meer gehad... In dit gebied gaan er voornamelijk Engelsen op vakantie, dus met mijn Engels zit het wel goed!
In mijn volgende verslag hoop ik een adres te kunnen geven, zodat jullie post kunnen sturen of langs kunnen komen! Natuurlijk ga ik regelmatig verhalen schrijven over mijn ervaringen in Frankrijk en ik hoop dat jullie deze met veel plezier zullen lezen.
21 April 2011 - 13:52
Linda:
Bonjour!
Jeetje volgende week woensdag al!! Ik dacht laatst nog van, goh Inge is dit jaar niet aanwezig bij J&T toernooi... maar ik was ff vergeten dat je in april al wegging (ik dacht ergens in mei)... in ieder geval SPANNEND! -
21 April 2011 - 14:45
Tina:
moet je de tenten ook zelf schoonmaken of er op toezien dat ze goed schoongemaakt zijn??
maar eeh.... weer geweldig hoor!!!
dit is weer eens wat anders dan de geeikte baantjes... dat kan je je hele leven nog doen... -
21 April 2011 - 15:09
Nicole:
Wat snel alweer jah, ik zat me vanmiddag net af te vragen wanneer je weggaat.. in elk geval veel plezier!! en we komen je vast opzoeken!!
22 April 2011 - 07:18
Agnes:
Leuk leuk leuk!!! We gaan je verhalen weer volgen hoor :-) Succes met afscheid nemen en pakken xxx -
22 April 2011 - 13:56
Gert-jan:
n 'oubliez pas votre tennisracket! -
23 April 2011 - 19:41
Els Emmens:
Geweldig, wat een onderneming weer,
Ik wens je super veel plezier!
Groeten Els -
29 April 2011 - 19:06
Cobie:
Hey hoi!
Je bent er al!!! Ziet er prachtig uit daar... kriebelt nu al voor de zomervakantie! Als het mooi weer is overwegen we zeker langs te komen.
Regel je ook korting??!! hahahaha!
Zullen nog wel niet zo veel gasten zijn neem ik aan dus kan je lekker rustig beginnen. Notenboer was er weer eens niet dus je hebt hier weer niets gemist!
groetjes!!
03 Mei 2011 - 11:43
Carien:
Hey Inge!
Ik wist wel dat je wegging maar zo snel al.. En je bent er ook gewoon al ja! Super leuk ik ga je zeker volgen =)